Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 4 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher

Tobias Gustafsson - Årets spelare 2017/2018

18 april 2018 13:00
SSL Herr

Årets spelare på herrsidan 2017/18 är Tobias Gustafsson. Storvretas nyförvärv till den här säsongen har varit en bärande pjäs i det lag som vann ligan och nu även nått SM-final.


Tobias Gustafsson är namnet på Årets spelare i SSL Herr 2017/2018. Den mångsidiga 25-åringen bytte Linköping mot Storvreta inför den här säsongen, en flytt som lyft spelaren ytterligare en nivå. I seriespelet blev det 19 mål och 19 assist, något som Gustafsson följt upp med nio nya poäng i SSL-slutspelet. På lördag spelar han även SM-final med sitt Storvreta i Ericsson Globe.

– Det här är ett enormt kvitto på att jag har utvecklat de punkter som jag inför den här säsongen skulle jobba med. Det har burit frukt, kommenterar Tobias Gustafsson i ett pressmeddelade på Innebandyförbundets hemsida.

– Jag har fortfarande väldigt mycket kvar att lära innan jag blir en perfekt innebandyspelare. Årets spelare-priset ger mig en rejäl boost framåt. Det ger mig motivation att bli ännu bättre.

Motivering:

"Tobias Gustafsson kom till Storvreta den här säsongen och fick direkt axla en ledande roll i laget, samt spela center istället för hans ordinarie backplats. Något han gjorde med bravur, och när han väl kom tillbaka på sin backplats en bit in på säsongen levererade han en otrolig klass, både i klubb- och landslag. Detta tack vare hans stora driv, vilket gör att han alltid arbetar hårt med att utveckla sig själv och sitt spel. Där är han en viktig förebild. Ser man på vilken konkurrens det har funnits till utmärkelsen i år så är det en ännu större prestation."