Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
AIK
AIK
Borta
Jönköping
JIK

AIK jagar säker mark - Jönköping jagar slutspel

2 mars 2018 15:00
Matchguide

Förlorar Örebro under lördagen mot Linköping har AIK ett gyllene läge att fortfarande ta sig upp på säker mark. Gästande Jönköping har även dem viktiga poäng att spela om i kampen om den sista slutspelsplatsen.


AIK - Jönköping

Söndag 18:00 Solnahallen

Fem senaste AIK: F, F, V, F, F

Fem senaste Jönköping: V, F, F, V, F

Sex poäng upp till säker mark och sex poäng kvar att spela om, det är vad som väntar AIK, men då krävs också att Örebro förlorar under lördagen mot Linköping. Stockholmarna förlorade senast mot Höllviken där AIK hade ledningen med 6-4 inför den sista perioden därefter vände Höllviken och vann. Hemmalaget måste nu vinna för att vara med i kampen för att säkra SSL-kontraktet till nästa säsong. AIK har annars haft det tungt under större delen av säsongen och innan den senaste vinsten mot Mullsjö hade klubben fem raka förluster.

Jönköping har även dem viktiga poäng att spela om, eftersom Dalen bara knep en poäng mot Helsingborg under onsdagen har smålänningarna nu bara fyra poäng upp till den sista slutspelsplatsen. Dalen möter under söndagen tabellfyran Växjö. Jönköping bjöds på en tuff batalj mot Team Thorengruppen senast men lyckades till slut knipa två poäng efter straffar. Jönköpingslaget har på de fem senaste matcherna två vinster och tre förluster. Noterbart är samtliga förluster kommit på bortaplan.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ AIK-Jönköping via SSL Play.