Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Thorengruppen
TTG

Med slutspelet i sikte - JIK jagar seger

27 februari 2018 11:30
Matchguide

Formen hackar, men chansen på kvartsfinal finns ännu kvar. Mot redan nedflyttningsklara Team Thorengruppen är tre poäng ett måste för tabelltian Jönköping.


Jönköping - Team Thorengruppen

Tisdag 19:00 Jönköpings Idrottshus

Fem senaste Jönköping: F, F, V, F, F

Fem senaste Thorengruppen: F, F, F, F, F

Tre omgångar återstår att spela och fem poäng måste hämtas in i Jönköpings kamp för att nå slutspel. Nykomlingen har stått för en fin säsong tillbaka i högstaligan, men tappat i form mot slutet.

Från sin period på fyra raka segrar har det gått utför. Närmast har det blivit nederlag mot toppduon Storvreta och Falun, något som betyder att JIK förlorat fyra av sina fem senaste matcher. Den enda segern kom via uddamålet mot Örebro och Jönköping behöver börja plocka trepoängare för att hålla hoppet om kvartsfinal vid liv.

Tabelltian tar nu emot Team Thorengruppen, ett motstånd med endast hedern att spela för. Söndagens knappa 5-7 mot Mullsjö blev dödsstöten för Umeålaget som kommer att ramla ur SSL. Thorengruppen är sist i tabellen och avståndet på elva poäng upp till säker mark är omöjligt att hämta in. Möjligt är det däremot för JIK att nå slutspel, men då krävs seger hemma mot tabelljumbon.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Jönköping-Thorengruppen via SSL Play.