Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 1 match

Tjeckisk stortalang till Linköping: "Varit vårt förstaval"

9 juli 2018 19:00
SSL Herr Silly

Linköping har hittat sin ersättare till Eric Björk. Östgötarna har landat en av de mest jagade backarna - en tjeckisk 20-åring som redan hunnit visa upp sig i SSL.


Ondrej Nemecek är klar för Linköping. Den omtalade tjeckiska backen gjorde den gångna våren en kortare vända hos Pixbo Wallenstam, där det blev fem matcher och ett mål. Nu blir det mer spel i SSL framöver för Nemecek.

20-åringen har skrivit på för Linköping, som varit ute efter att täppa till luckan som bland annat Eric Björks flytt till Falun lämnat efter sig på backsidan. Värvningen av Ondrej Nemecek är ett styrkebesked av östgötarna, som landar en hett eftertraktad talang. Trots sin unga ålder har backen redan hunnit upp i 33 A-landskamper.

– Jag är riktigt nöjd och glad att allt nu är klart och jag ska spela i Sverige och Linköping kommande säsonger, säger Ondrej Nemecek till Linköpings hemsida.

Från ledarhåll fyller tränaren Johan Astbrant i;

– Vi har letat en längre tid efter att förstärka på backsidan och Ondrej har varit vårt förstaval. Så självklart är vi väldigt nöjda.