Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Linköping
LIBK
Borta
Pixbo
PIX

Formstarka lag slåss i toppen

15 december 2017 15:00
Matchguide

Det är två formstarka lag som möts i Linköping på söndagen. Och som om det inte vore nog så ska Pixbo också försöka hålla Linköping bakom sig i tabellen, östgötarna flåsar i nacken med bara två poäng upp till den tredjeplats de slåss om.


Linköping - Pixbo

Söndag 16:00 i Linköpings sporthall

Fem senaste Linköping: V, V, V, F, V.

Fem senaste Pixbo: V, V, V, F, V.

Linköping har tre raka segrar efter mer eller mindre bekväma vinster mot Jönköping och Höllviken och en imponerande 8-7-seger däremellan mot Mullsjö. Medan matcherna mot Jönköping och Höllviken gick i relativt lågt tempo gick det desto mer undan mot Mullsjö. Linköping ser stabila ut där spelare som Gustav Fritzell, Matej Jendrisak och Felix Lanver är i fin form och producerar poäng på löpande band.

Men i helgen ställs Linköping mot svårare motstånd än på länge när Pixbo kommer på besök. Laget har sex segrar på de sju senaste matcherna och kommer närmast från en vinst mot nykomlingen Jönköping där det räckte för Pixbo att växla upp och gasa i tredje perioden. Dessförinnan kom man från två vinster och i och med segern i torsdags klev man förbi just Linköping i tabellen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Linköping-Pixbo via SSL Play.