Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 4 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Jönköping
JIK

Jönköpings nya bortaseger satt långt inne

24 november 2018 17:15
SSL Dam

Det var en jämn drabbning mellan Warberg och Jönköping under lördagen. Gästerna hade en 3-1-ledning kort in i den sista perioden, men hemmalagets Andrea Envall såg till att både reducera och kvittera. Det räckte dock inte hela vägen och Ellen Svensson satte till slut spiken i kistan för smålänningarna.


Resultatet:

Warberg - Jönköping 3-4 (0-0, 1-2, 2-2)

Mål Warberg: Andrea Envall 2, Sandra Hawerman

Mål Jönköping: Moa Jakobsson 2, Ellen Svensson 2

Rubrikerna:

– Efter en mållös förstaperiod trillade målen sedan in i den andra perioden. Hemmalaget tog ledningen genom Sandra Hawerman, men efter två mål från Moa Jakobsson var gästerna i förarsätet inför den tredje. Ellen Svensson utökade ledningen till 3-1 och då vaknade hemmalaget och Andrea Envall som såg till att både reducera och kvittera. Men det var gästerna som till slut drog det längsta strået och Ellen Svensson sköt segern till smålänningarna med drygt fyra och en halv minut kvar av matchen.

– Therese Arneson var tillbaka för hemmalaget och noterades idag för en assist. Arneson som endast spelat två matcher denna säsong har svarat för totalt fem poäng.

– Moa Jakobsson hade gått fyra matcher utan mål men är efter dagens två fullträffar uppe i fem mål den här säsongen.

– Efter dagens möte är Jönköping kvar på en sjätteplats men nu på 17 inspelade poäng. Warberg är fortsatt kvar över nedflyttningsstrecket med fyra poäng - men kan komma att halka ned beroende på hur det går i mötet mellan Örnsköldsvik och Rönnby ikväll.