PIX

Solid seger för Mullsjö - kvitterade matchserien

18 mars 2018 19:10
SSL-SLUTSPELET

Mullsjö kvitterade matchserien mot Pixbo till 1-1 efter krossen hemma i Nyhemshallen. Laget inledde starkt och hade efter två perioder en solid ledning - som man sedan kunde bevaka matchen ut.

Mullsjö AIS – Pixbo Wallenstam 8 - 2 (4-0, 2-0, 2-2)

Mål Mullsjö: Kim Ganevik 2, Rikard Eriksson, Isaac Rosén, Johan Nygårdh, David Gillek, Viktor Wibring, Kasper Hedlund,

Mål Pixbo: Danny Estrella-Näslund, Daniel Calebsson

Mullsjö fick en riktig rivstart på matchen inför hemmapubliken i Nyhemshallen. Efter den första perioden mot Pixbo hade hemmalaget en stadig 4-0-ledning efter att Kim Ganevik öppnat målskyttet och sedan också dubblat sin målskörd - i boxplay - drygt halvvägs in i akten. Rikard Eriksson och Isaac Rosén såg därefter till att utöka siffrorna och gästande Pixbo var i rejäl brygga.

Hemmalaget fortsatte sin framfart även i den andra perioden. När gästernas Jens Milesson visades ut för en obstruktion klev Johan Nygårdh fram och smällde in 5-0 och kort därefter utökade man ytterligare, genom David Gillek.

In till den tredje hade Mullsjö en minst sagt starkt överläge. Tidigt kunde också Viktor Wibring göra 7-0 innan Pixbo till slut fick öppna sitt målskytte genom Daniel Estrella-Näslund. Mullsjö bevakade sin ledning väl och kunde till slut vinna med 8-2 och därmed kvittera matchserien till 1-1.