Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Malmö
MAL
Borta
Täby
TÄBY

Malmö vill studsa tillbaka direkt och ta revansch på Täby

11 februari 2018 10:00
Matchguide

Malmös segersvit på fyra raka matcher bröts under fredagen. Nu hoppas skåningarna studsa tillbaka direkt när man ställs mot tabellfyran Täby. Hemmalaget söker dessutom revansch efter att ha förlorat det första mötet med 9-3.


Malmö - Täby

Söndag 13.00 Halörhallen

Fem senaste Malmö: F, V, V, V, V

Fem senaste Täby: V, F, F, F, V

Malmös segersvit på fyra raka matcher bröts under fredagen när skåningarna gästade ligaledarna Pixbo. Men Malmö var med och krigade i 60 minuter, trots att hemmalaget tog ledningen med två mål flertalet gånger hämtade skåningarna upp underläget. Men fick se sig besegrade efter tre perioder med 5-4. Värt att notera är att Marika Wärnehult som svarat för ett mål på sex matcher nu var tillbaka med besked efter en match frånvaro och satte två bollar. Ellen Rasmussen som gjort åtta mål och fem assist på de fem senaste matcherna fick åka hem utan poäng under fredagen.

Täby åkte på en kalldusch efter den första perioden och låg under med 3-1 mot bottenlaget Telge under fredagen. Men tabellfyran repade sig och påbörjade en grym upphämtning och vann till slut matchen med 5-4. Täbys poängdrottning Louise Wickström saknades under fredagen men Moa Tschöp fanns med och levererade två poäng. Samma Tschöp som svarade för fyra poäng senast mot Malmö, i form av ett mål och tre assist. I Malmö var det Ellen Rasmussen som var poängbäst med ett mål och en assist, om hon finns med i söndagens möte återstår att se. Skåningarna söker nämligen revansch efter att ha förlorat det senaste mötet med 9-3 efter att ha tappat matchen i den sista perioden.