Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Hemma
Telge
TSIBK
Borta
Sirius
SIR

Telge jagar första hemmasegern

15 december 2017 15:00
Matchguide

Telge bröt sig ur en mörk förlusttrend i sista matchen innan landslagsuppehållet. Nu har man nytt självförtroende och går för att bryta nästa dystra svit - förlustraden på hemmaplan.


Telge - Sirius

Lördag 14:00 Västergård Arena

Fem senaste Telge: V, F, F, F, F

Fem senaste Sirius: V, F, V, V, F

Efter hela åtta raka förluster tog Telge en efterlängtad viktoria i den sista matchen innan landslagsuppehållet. Borta mot IBK Dalen i Umeå Energi Arena höll man på att tappa en fyramålsledning i den tredje perioden men kunde till slut hålla undan och plocka en efterlängtad trepoängare. Segern blev Södertäljeklubbens andra för säsongen men när man ställs mot sjuan Sirius på lördagseftermiddagen är det med ett mörkt hemmafacit. Laget har inte tagit en enda poäng hemma i Västergård Arena - men kan möjligtvis ha fått vind i seglen efter att ha brutit sig ur sin dystra förlusttrend senast.

Men för att göra det måste man rubba gästande Sirius. Uppsalaklubben kommer till spel med en 3-2-seger mot Karlstad i bagaget och tog ett viktigt steg upp på slutspelsplats i SSL-tabellen. Lagets förstaline i Agnes Wiklund, Evelina Sparf och Malin Eriksson har visat fin form under de senaste matcherna och ska nu se till att Sirius tar sin andra raka seger och ta nya kliv uppåt i SSL-tabellen.