Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Helsingborg
FCH
Borta
Storvreta
STO

Nordgrens FCH pressat att resa sig

22 mars 2018 11:30
SSL-slutspelet

Förlust senast för tredje matchen i rad och en bruten poängsvit för lagets stora stjärna. Helsingborg har pressen på sig - vinst för Storvreta skickar nämligen Uppsalalaget vidare till semifinal.


Helsingborg - Storvreta

Torsdag 19:00 Helsingborg Arena

Ställningen i matchserien: 3-0 i matcher till Storvreta

Storvreta har verkligen skruvat åt ett tydligt grepp om kvartsfinalserien mot Helsingborg. I måndags plockade laget sin tredje vinst i följd och gick via det upp till 3-0 i matcher. Chansen finns alltså att avgöra redan ikväll i match fyra, något som skulle betyda avancemang till semifinalstadiet.

Trots de tre raka förlusterna har ändå Helsingborg stått upp väl, inte minst senast. Albin Sjögrens matchvinnande 5-4 kom först fyra minuter in i förlängningen, ett hårt slag för FCH. Även i matchen innan hade skåningarna fallit med uddamålet, då via 3-4 på hemmabanan.

Till just Helsingborg Arena vänder kvartsfinalserien nu tillbaka. Matchboll väntar för Storvreta, som trots skada på Valdemar Ahlroth hållit igång sin offensiv. Hos Helsingborg har Linus Nordgren varit en viktig faktor den senaste tiden, men i måndagens förlustmöte bröts den nio matcher långa poängsviten. Nordgren behöver nu kliva fram när det behövs som mest för sitt Helsingborg.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Helsingborg-Storvreta via SSL Play.