Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Telge
TSIBK

Ombytta roller när Telge gästar Täby

9 februari 2018 11:30
Matchguide

Täby har åkt på tre raka förluster och ska nu försöka studsa tillbaka när Telge kommer på besök. Men gästerna kommer med självförtroende i ryggen då man vunnit de tre senaste matcherna, nu väntar dock tuffare motstånd för Södertäljelaget.


Täby - Telge

Fredag 19.00 Tibblehallen

Fem senaste Täby: F, F, F, V, V

Fem senaste Telge: V, V, V, F, F

Efter tio raka segrar har nu Täby fått ordentligt med grus i maskineriet och kommer med tre raka förluster i bagaget. Hemmalaget ligger just nu på en stabil femteplats med ett Rönny som jagar bakom med åtta poäng färre. Däremot har Täby chansen att haka på i toppen av tabellen då det bara är tre poäng upp till Endre på en fjärdeplats.

Trots tre raka förluster fortsätter duon Louise Wickström och Moa Tchöp att leverera. Wickström har endast missat att ta poäng i en match denna säsong och har på de sex senaste matcherna svarat för åtta mål och tre assist. Tschöp är något vassare och har inte gått poänglös från en enda match, på de sex senaste matcherna har hon gjort sex mål och åtta assist.

Telges form är tvärtemot Täbys, efter en tung säsong har man nu kommit igång och har tre raka segrar i ryggen, dock är alla tre vinster mot tre lag som befinner sig i botten av tabellen - Linköping, Warberg och Karlstad. Men alla poäng räknas och segrarna gör att man nu klättrat upp över det negativa strecket och har två poängs marginal till Warberg. Nu ska gästerna fortsätta bygga på sin segersvit och Täby får se upp med Caroline Rosenberg, Therese Ahlqvist, Felicia Forsmark och Therese Gustafsson som alla varit stekheta de tre senaste matcherna. Trots en ordentlig överkörning senast mot Täby svarade Forsmark för ett hattrick när Telge förlorade med 13-4.