Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Linköping
LIBK
Borta
Dalen
DAL

Fritzell mot Kronberg när Linköping möter Dalen

24 november 2017 15:00
Matchguide

Gustav Fritzell fanns återigen i poängprotokollet när Linköping slog serieledaren Falun senast. Nu ställs han mot gästernas motsvarighet i IBK Dalens Ketil Kronberg, som precis som Fritzell endast gått poänglös i en enda match den här säsongen.


Linköping-Dalen

Söndag 16:00 Linköpings Sporthall

Fem senaste Linköping: V, V, F, V, F

Fem senaste Dalen: V, F, V, V, F

Linköping stod för en fin insats när man besegrade regerande mästarna Falun i onsdags. Efter en mållös förstaperiod kom islossningen i mittenakten, där serieledade Falun förvisso vände ett tvåmålsunderläge till uddamålsledning. Väl i den tredje drog Linköping i ytterligare en växel och kunde till slut besegra sitt motstånd med 8-5.

Östgötarnas form har varit pendlande, men efter segern mot Falun har man gott om självförtroende. Och någon som fortsatt glänst lite extra på östgötaslätten är Gustav Fritzell. 24-åringen har endast gått poänglös i en enda match den här säsongen och utgör tillsammans med Matej Jendrisak ligans just nu kanske vassaste duo.

Gästande Dalen kommer till spel med en solid seger hemma mot Jönköping i ryggen. Efter två perioder gick Umeålaget upp till en trygg 7-0-ledning och kunde i den tredje perioden spela av matchen och till slut vinna med 8-2. För sjätte matchen i följd noterades lagkaptenen och veteranen Ketil Kronberg för poäng och har - likt Fritzell i Linköping - endast gått poänglös i en match den här säsongen. Norrmannen är västerbottningarnas poängstarkaste spelare och lär med största sannolikhet åter bli ett offensivt hot när man gästar Linköpings Sporthall på söndagen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Linköping-Dalen via SSL Play.