Torsdag
04 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Idag 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 2 matcher
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 2 matcher
Hemma
Växjö
VÄX
Borta
Storvreta
STO

Brödernas kamp i Växjö - toppmöte väntar

16 februari 2018 15:00
Matchguide

På ena sidan Karljohan Ahlroth - på den andra Valdemar Ahlroth. Tabelltrean Växjö tar emot serieledande Storvreta i en match där en familjeduell står i fokus.


Växjö - Storvreta

Lördag 15:00 Fortnox Arena

Fem senaste Växjö: V, V, V, F, V

Fem senaste Storvreta: V, V, V, V, V

Inför den här säsongen valde Valdemar Ahlroth att ta klivet vidare i karriären. Forwarden lämnade Växjö för spel i Storvreta, en flytt som blivit en stor succé. Ahlroth har öst in poäng i den röda dressen och när han i oktober mötte sina gamla lagkamrater i Växjö slog han till med ett hattrick.

Storvreta vann det mötet med 10-6, en av många segrar för Uppsalagänget denna säsong. Efter att nyss ha passerat Falun i tabelltoppen är Storvreta serieledare när SSL nu går in i sin avslutande fas. Formen är också urstark, där målfesten (12-8) senast mot Pixbo förlängde segerraden till åtta raka matcher.

Även Växjö är i slag och har en vinststreak på tre matcher. Smålänningarna har smugit sig allt högre upp i tabellen och är för tillfället trea, dock med en bra bit upp till toppduon. I vinstmötet senast mot Thorengruppen visade Jesper Sankell och Ludwig Persson vägen. En annan spelare som visat framfötterna är Karljohan Ahlroht, Valdemars bror som precis förlängt sitt kontrakt med Växjö.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Växjö-Storvreta via SSL Play.