Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Torsdag
28 Mar 4 matcher
Idag 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Onsdag
03 Apr 2 matcher
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Dalen
DAL

Täby tog sjätte raka

17 november 2017 21:13
SSL Dam

Efter en trevande inledning gasade Täby sedan på när Dalen var på besök. Trots att hemmalaget hade ett ordentligt övertag i skottstatistiken så kunde gästerna hålla det jämnt genom att sätta sina chanser. Matchen slutade 6-5 till Täby.


Täby - Dalen 6-5 (0-0,2-1,4-4)

Mål Täby: Louise Wickström 3, Moa Tschöp 2, Linnea Wiregård,

Mål Dalen: Anna Skyltbäck, Anna Skyltbäck, Felicia Lilja, Clara Forssén, Victoria Ström

Efter en mållös första period klev poängdrottningen för hela SSL fram för hemmalaget. Moa Tschöp satte kvällens första mål bara 30 sekunder in i den andra perioden. Det såg länge ut att bli det periodens enda mål, men med drygt två minuter kvar kvitterade gästerna genom Anna Skyltbäck. Och med bara 12 sekunder kvar av mittenakten klev Linnea Wiregård fram för hemmalaget och återtog ledningen.

Louise Wickström behövde bara sju sekunder att utöka ledningen för hemmalaget. Därefter jobbade sig gästerna in mer i matchen och kunde få till både en reducering och en kvittering. I de sista fem minuterna blev det ett riktigt målkalas med fem mål, tre till hemmalaget och två till gästerna. Hemmalagets Louise Wickström stod för två av målen och blev kvällens enda hattrickskytt. Kvällens seger innebär att Täby nu är obesegrade i sex raka matcher.