Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 4 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher

Forwardsduon förlänger med Dalen - Eriksson stannar

18 april 2018 11:30
SSL Dam Silly

Dalen säkrar upp två av sina främsta namn på forwardssidan. Poängdrottningen Frida Eriksson och Anna Skyltbäck, som kämpar sig tillbaka från skada, är klara för nästa säsong.


– I mina ögon var Anna en av de spelare som utvecklades mest under föregående säsong fram till hon skadade sig. Jag tror och hoppas hon kommer tillbaka till samma nivå och fortsätter sin utveckling därifrån när hon är tillbaka efter skadan. Men just nu är det fullt fokus för henne att köra en bra rehab, kommenterar Dalens nytillträdde tränare Henrik Vilhelmsson för klubbens hemsida.

Anna Skyltbäck har satt pennan på pappret och tecknat på en fortsättning med Dalen. Den 21-åriga forwarden har precis avslutat sin andra säsong i Umeålaget, där hon stod för 13 poäng på 19 matcher. En korsbansskada satte tyvärr stopp för Skyltbäcks framfart och hon genomgick sin operation under måndagen.

Närmast väntar rehabilitering och därefter comeback för spelaren, som förlängt sitt avtal. Samma gäller forwardskollegan Frida Eriksson, även hon klar för fortsatt spel med Dalens SSL-damer.

– Det känns bra. Jag är långt ifrån nöjd med föregående säsong spelmässigt. Så beslutet att köra på var inte särskilt svårt att ta, berättar Frida Eriksson.

"Hon är fortfarande en klasspelare"

Eriksson var den här säsongen tillbaka i det svartvita matchstället efter flera år på vift hos IKSU, Thorengruppen och Sundsvall. 29-åringen, som har en stor rutin, visade direkt sin offensiva spets och vann Dalens interna poängliga med 13 mål och lika många assist.

– Frida visade under förra säsongen att hon fortfarande är en klasspelare. Jag tycker att hon precis som övriga laget växte under slutet av säsongen och jag tror att hon kommer att bli ännu bättre under kommande säsong, menar tränare Vilhelmsson.