Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Växjö
VÄX

Jönköping jagar slutspelsplats i Smålandsderbyt

26 januari 2018 15:00
Matchguide

Jönköping i högform har bara en poäng upp till slutspelsplats inför lördagens rafflande omgång. Hemma i Jönköpings Idrotthus gästas man av landskapskonkurrenten Växjö - som i sin tur jagar topplaceringarna.


Jönköpings IK - Växjö IBK

Lördag 15:00 Jönköpings Idrottshus

Fem senaste Jönköping: V, V, V, V, F

Fem senaste Växjö: F, V, V, F, V

Vid Vätterns sydpets har man verkligen trivts att spela innebandy på senare tid. Jönköpings bortaseger mot Höllviken var lagets fjärde raka vilket har gjort att man klivit upp från botten och placerat sig strax under slutspelsplats. Inför lördagen är det ynka en poäng upp till åttondeplatsen där just nu IBK Dalen huserar. Med ett Jönköping i högform, med bland annat spelare som Jesper Ekström, Martin Glimberg och Otto Weldman, kan det dock mycket väl bli just det steget Niklas Pålssons manskap tar när Smålandsrivalen Växjö kommer på besök - ett lag man ännu inte lyckats besegra denna säsong.

Växjö å sin sida har en mer pendlade form. Vipers ligger förivsso på en relativt stabil femteplats med lika många poäng som fyran Linköping och med fem poäng ner till Mullsjö - ett Mullsjö som kryper allt närmare. I onsdags föll nämligen Växjö mot laget från Västergötland trots ett hattrick från den ständigt vasse Karljohan Ahlroth. Nu siktar man på att studsa tillbaka och befästa sin plats på den övre halvan av tabellen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Jönköping-Växjö via SSL Play.