Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Kalmarsund
KAL
Borta
Höllviken
HIBF

Skarpskyttarna drabbar samman direkt

19 september 2018 12:00
Matchguide

Äntligen väntar premiär i SSL och i Kalmar så väntar ett spännande möte där nykomlingen Kalmarsund med Kim Nilsson i spetsen, tar sig an Höllviken. Ett Höllviken med två riktiga skarpskyttar i laget.


Matchen:

Kalmarsund - Höllviken

Onsdag 19:00 Kalmar Sporthall

Formen:

Kalmarsund: –

Höllviken: –

Rubrikerna:

– Kalmarsund är nykomlingar och det är med stor tillförsikt klubben nu gör entré i SSL. En spelare att hålla extra koll på är naturligtvis Kim Nilsson. Forwarden har länge klassats som en av världens bästa innebandyspelare, och det blir oerhört intressant att se vad han kan göra i SSL-premiären.

– Höllviken gör sitt tredje år i SSL och tar nu sikte på att nå högre i tabellen än den elfte plats man landade på ifjol. Noterbart är att båda poängsprutorna i laget från förra säsongen, Pontus Karlson Martell och Johannes Wilhelmsson, är båda redo för en ny säsong, och oerhört viktiga för Höllvikens produktion framåt.

– Höllviken är det lag i SSL som värvat minst denna säsong med endast ett nyförvärv till truppen. Erik Lennheimer, målvakt från Alingsås är Höllvikens enda tillskott i årets lag.

– Nykomlingen Kalmarsund tippades åtta i tabellen av samtliga SSL-tränare under upptaktsträffen. En oerhört högt tippad placering för en nykomling.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Kalmarsund-Höllviken via SSL Play.