Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Höllviken
HIBF
Borta
Växjö
VÄX

Höllviken hoppas hoppa tillbaka på vinnarspåret mot Växjö

15 december 2017 15:00
Matchguide

Växjö gästar Höllviken efter en viktig slutminutsseger mot Helsingborg. Höllviken har genom sitt tajta försvar och effektiva kontringsspel skördat en del framgångar på sistone.


Höllviken - Växjö

Söndag 16:00 i Halörhallen

Fem senaste Höllviken: F, V, V, F, V.

Fem senaste Växjö: V, F, V, V, F.

Ett snålt och tajt spelande Höllviken var inte alltför långt ifrån att ställa till problem för Linköping senast. Trots kraftigt spelövertag för östgötarna kunde Höllviken genom tajt försvar stanna kvar länge i matchen. Och i de två matcherna dessförinnan blev det två segrar för Höllviken, som för tillfället ligger nia i tabellen med sex poäng upp till sista slutspelsplatsen. Dock har åttondeplacerade Dalen en match mer spelad, så vid vinst mot Växjö tar Höllviken ett steg närmare slutspel.

Växjö kommer från en jämn match mot Helsingborg som slutade väl för smålänningarna. Karljohan Ahlroth avgjorde i slutminuten för Växjö och gav laget viktiga poäng i jakten på de högre tabellplaceringarna. Matchen innan dess fick Växjö stryk av svårspelade Pixbo, men då laget dessförinnan hade två raka segrar är det kanske inte alltför vågat att tro att Växjö har bra chans på seger mot inte lika starka Höllviken. Men en tuff match är att vänta.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Höllviken-Växjö via SSL Play.