Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 1 match

Nykomlingens drag i bottenstriden: skiftar tränare

22 januari 2019 10:10
SSL Herr

Efter helgens tappade ledning är Lindås mycket illa ute i SSL:s nedflyttningsstrid. Nykomlingen väljer att kasta om på tränarposten som nu tas över av Krister Carlsson, med uppdraget att rädda klubben kvar i ligan.


– Klubben välkomnar Krister som ny herrtränare och önskar honom och hela laget lycka till i jakten på ett förnyat SSL-kontrakt, kommenterar Freddie Pantzar - som är ansvarig för Lindås herrverksamhet - i ett pressmeddelande.

Krister Carlsson har en bred bakgrund som tränare och har under flera år lett Lindås A-damer som till vardags huserar i Allsvenskan. Förklaringen till tränarbytet är en rad faktorer, skriver klubben. En av dessa är de svaga resultat som Lindås gjort i SSL där nykomlingen är klart sist på åtta inspelade poäng.

I söndags kom en tung smäll då laget tappade ledning till förlust i nyckelmötet med tabellgrannen Örebro - 6-7 efter förlängning. Nu kliver alltså Krister Carlsson in på Göteborgsklubbens tränarbänk och han ersätter Joacim Bernvid. Den avgående Bernvid har lyft Lindås från Allsvenskan till SSL och lämnar med lovord.

– Vi är otroligt glada och tacksamma för det starka engagemang som Joacim har visat. Han har bidragit till att etablera Lindås som en av Sveriges nya unga elitklubbar med en stark ungdomsverksamhet som bas, berömmer Lindås ordförande Åsa Kalentun.