Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 4 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Hemma
Telge
TSIBK
Borta
IKSU
IKSU

Kan Telge studsa tillbaka?

11 februari 2018 10:00
Matchguide

Telges fina vinstrad fick se sitt slut när man föll mot Täby under fredagskvällen. Nu går SSL:s nästjumbo för att äntligen resa sig från botten och avancera upp på säker mark, när man tar emot IKSU hemma i Västergård Arena.


Telge - IKSU

Söndag 14:00 Västergård Arena

Fem senate Telge: F, V, V, V, F

Fem senaste IKSU: V, V, V, V, V

Telge hade precis hittat formen och vunnit tre raka fighter när man åkte på en ny smäll på fredagsaftonen. SSL:s nästjumbo hade vittring på "säker mark", men borta i Täby bröts lagets fina segersvit och platsen i botten av tabellen belägrar man således fortfarande. När sörmlänningarna på söndagen drabbar samman med formstarka IKSU finns dock fortsatt chansen att ta ett stort kliv uppåt i tabellen. I skrivande stund skiljer endast en poäng mellan Telge och ovanplacerade Karlstad, som i sin tur ställs mot Endre under söndagen.

Gästande IKSU har endast förlorat en bortamatch den här säsongen och är sannerligen inne i en fin form. I onsdags besegrade man Dalen med 6-1 i Umeåderbyt och laget återfinns alltjämt på tredjeplatsen i tabellen med fyra poäng upp till tvåan Mora. En av de formstarkaste spelarna i västerbottningarnas lag har varit Johanna Hultgren som öst in hela 14 poäng på de fem senaste matcherna. Om den solida trenden bibehålls lär Hultgren definitivt bli ett orosmoment i motståndets försvar även på söndagskvällen, när IKSU går för sin sjunde raka seger.