Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Torsdag
28 Mar 4 matcher
Idag 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Onsdag
03 Apr 2 matcher

Kultspelaren gör comeback - blickar mot nytt SM-guld

18 december 2018 19:10
SSL Herr

Efter förra säsongen satte backklippan stopp för karriären och tog timeout. Nu drar Thomas Holmgren på sig Faluntröjan igen i sin comeback - som kan ske redan imorgon hemma mot Dalen.


Thomas Holmgren är tillbaka i SSL och i Falun. Den rutinerade försvarsbjässen valde i våras att ta timeout från innebandyn - och såg då ut att avsluta karriären med ett blytungt SM-silver. Nu väljer dock Holmgren, som den senaste månaden tränat med Faluns A-trupp, att göra comeback.

– Vi går nu in i en viktig del av säsongen och med sin erfarenhet och inställning kommer Thomas bidra med ny energi till laget. De som kan historien vet även att när vi går in i ett slutspel är Thomas en spelare man älskar att ha i sitt lag, samtidigt som motståndarna sällan delar den entusiasmen, kommenterar Henrik Olsson från Faluns sportgrupp via ett pressmeddelande.

Dalaklubbens defensiva pjäs noterade förra säsongen elva poäng på 28 SSL-matcher och gjorde dessutom två mål och två assist i SSL-slutspelet. Holmgren, född 1987, har tillhört Falun i fem raka säsonger och haft en stor del i klubbens SM-titlar. Återkomsten till innebandyn kan ske redan imorgon då laget spelar hemma mot Dalen.

– Jag är väldigt motiverad och det känns kul att vara tillbaka i laget. Nu ska jag först och främst kriga för att ta en ordinarie plats, och sen handlar det om att varva upp inför SM-slutspelet, förklarar Thomas Holmgren och tillägger;

– Väl där vill jag vara med och ta det här laget så långt som det bara går. Det vore en dröm att ta tillbaka SM-guldet till Falun.