Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Trotjänaren lägger skorna på hyllan

14 juni 2018 08:42
SSL Dam Silly

Endres fanbärare Jennifer Hellgren har meddelat att hon avslutar sin karriär som innebandyspelare. Forwarden gjorde närmare 200 matcher för klubben.


Jennifer Hellgren är fostrad i Endre och inledde sitt innebandysspelande i klubbens ungdomslag. Därifrån gick hon hela vägen upp i A-laget som hon representerat i 189 matcher. Under de matcherna har 24-åringen stått för 100 poäng, fördelat på 51 mål och 49 assist. Men nu är den sista poängen gjort i Endres tröja för Hellgren.

– Att Jennifer valt att avsluta sin karriär är så klart tråkigt och vi hade gärna sett henne ännu en säsong i Endretröjan. Finns dock inte motivationen till 100 procent och viljan att lägga ner det hårda arbete som krävs så finns det förståelse för beslutet, trots att ett år återstod på kontraktet. När vi blickar tillbaka på Jennifers karriär är det en hel förening som känner stor stolthet över det hon bidragit med som innebandyspelare men också som person. Hon har varit en förebild för många ungdomsspelare i Endre IF genom åren och vandrat hela vägen från ungdomsleden till att bli en fullfjädrad SSL-spelare. Endre IF och Sportkommittén önskar Jennifer stort lycka till i framtiden och i den civila karriären, säger Jonas Åström i klubben sportkommitté till egna hemsidan.

Trots ett år kvar på kontraktet kände Hellgren alltså att motivationen till en fortsatt satsning saknades.

– Det har varit ett stort och jobbigt beslut att bestämma mig för att inte spela innebandy kommande säsong. Jag har spelat innebandy i stort sett hela mitt liv och det kommer bli en stor omställning att lägga av. Jag har dock tyvärr inte den motivationen som krävs för att spela i SSL och Endre IF. Jag har haft många fina år med Endre IF och det är jag glad för. Det jag kommer sakna mest är helt klart att kliva in i ICA Maxi Arena under slutspel, säger hon.