Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Helsingborg
FCH
Borta
Mullsjö
MUL

Två revanschsugna lag möts i kampen om mitten

15 december 2017 15:00
Matchguide

Två lag som slåss i mitten av tabellen som kommer från hårfina uddamålsförluster. Räkna med att Helsingborg och Mullsjö kommer rejält laddade till söndagens möte nere i Skåne.


Helsingborg - Mullsjö

Söndag 16:00 i Helsingborg Arena A

Fem senaste Helsingborg: F, V, F, V, V.

Fem senaste Mullsjö: F, F, V, F, V.

Helsingborg kommer från en tung förlust mot Växjö. I slutminuten avgjorde smålänningarna och skickade hem Helsingborg poänglösa efter en jämn match som innebar att Växjö fick tre poäng tillgodo på Helsingborg i kampen om placeringarna strax under den absoluta tabelltoppen. Annars har skåningarna blandat och gett lite resultatmässigt på sistone. Nu väntar ny match mot ett lag precis intill i tabellen.

Gästande Mullsjö ligger en ynka poäng bakom Helsingborg. Helsingborg sexa, Mullsjö sjua. Att det är en viktig match behöver knappast påpekas. Precis som helgens motståndare har Mullsjö blandat en del segrar och förluster på sistone. Närmast kommer laget från en mycket välspelad och fartfylld tillställning mot Linköping förra helgen, där det blev en snöplig uddamålsförlust mot ett starkt Linköping. Men spelmässigt gjorde Mullsjö där en bra match, även om Linköping var snäppet vassare för dagen. Mot Helsingborg gäller det att inte tappa poäng om Mullsjö ska hänga på i toppen av tabellen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Helsingborg-Mullsjö via SSL Play.