Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 4 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Hemma
Storvreta
STO
Borta
Höllviken
HIBF

Efter dubbla trendbrotten - Storvreta mot Höllviken

24 november 2017 15:00
Matchguide

En segerrad och en förlustsvit tog båda slut tidigare i veckan - nu tar Storvreta emot Höllviken med Pontus Karlson tillbaka på bekant mark.


Storvreta - Höllviken

Söndag 16:00 IFU Arena

Fem senaste Storvreta: F, V, V, V, V

Fem senaste Höllviken: V, F, F, F, F

Den 25:e september förra året var senaste gången som Storvreta och Höllviken gjorde upp i Uppsala. Duons drabbning i IFU Arena skulle mest bli ihågkommen för Pontus Karlson, som med fem mål chockade hemmapubliken. Karlsons briljans gav Höllviken en oväntad förlängningsvinst och den här helgen är snipern tillbaka på samma plats.

Och det är en sniper som vaknat till liv som hoppas spöka för Storvreta ytterligare en gång. När Höllviken i onsdags satte punkt för sin fyra matcher långa förlustsvit slog Pontus Karlson till. Forwarden gjorde ett av målen i 10-4-segern över Team Thorengruppen - Karlsons åttonde match i följd med mål.

Samtidigt som Höllviken tog en efterlängtad trepoängare fick Storvreta se sin segerrad brytas. Tabelltvåan föll med uddamålet (4-5) borta mot Helsingborg och det satte punkt för en period med fem vinster i rad. En tröst var att Niklas Winroths fina form höll i sig - poäng i åtta raka matcher nu för Storvretaspelaren.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Storvreta-Höllviken via SSL Play.