Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 4 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher

Helsingborg rustar inför 2018/2019

19 mars 2018 14:45
SSL Herr Silly

Helsingborg är mitt uppe i en kvartsfinalserie mot Storvreta men blickar redan framåt till kommande säsong. Under söndagen meddelade skåningarna via sin hemsida att Isac Lindblad är klar för klubben till säsongen 2018/2019.


Backen Isac Lindblad påbörjade sin innebandykarriär i Visby IBK och har de senaste tre åren gått på riksinnebandygymnasiet i Umeå.

På Helsingborgs hemsida beskriver de Isac Lindblad såhär;

Isac är född 1999 och gör sitt sista år på RIG i Umeå. Isac är en väldigt skicklig och spelande back som är ett hot även i offensiven. Vilket han visar med 18 poäng på 19 matcher i årets division 1 som RIG vann i överlägsen stil. Isac har även varit bofast i det svenska U19-landslaget denna säsongen. Totalt har det blivit sex blågula matcher och fyra poäng.

Det är många klubbar som visat intresse för Lindblad men till slut föll valet på skåneklubben.

– Jag har fått ett väldigt bra bemötande från Fredrik Azelius och föreningen där de har presenterat hur de tänker och ser på kommande säsonger och jag gillade verkligen det dem sa. Det är en resa jag vill vara med på!

18-åringen beskriver sig själv som en lång back med bra spelförståelse, vilket han har användning för både offensivt och defensivt. Han gillar även att fylla på i anfallen och hitta fina öppnande passningar.

Sportchefen Fredrik Azelius meddelar på klubbens hemsida att de är otroligt nöjda med att Isac Lindblad spelar i Helsingborg kommande säsong.

– Isac är en otroligt talangfull spelare som kommer växa ut till en mycket bra SSL-spelare i framtiden. Hans kvaliteter ligger i det offensiva spelet. Isac gillar att fylla på både med och utan bollen. Hans längd är dessutom ett plus.

Läs hela intervjun med Isac Lindblad på Helsingborgs hemsida.