Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Mora
MORA
Borta
Malmö
MAL

Rasmussens Malmö på gång - gästar serieledaren

16 februari 2018 15:00
Matchguide

KAIS Mora har övertagit förstaplatsen i tabellen och planerar att hålla sig kvar där. Då krävs seger hemma mot Malmö, ett motstånd som stormat fram den senaste tiden.


KAIS Mora - Malmö

Lördag 15:00 Unihoc Arena

Fem senaste KAIS Mora: V, V, F, V, V

Fem senaste Malmö: V, F, V, V, V

Den långa segerraden fick ett kort uppehåll, men senast var Malmö återigen tillbaka som vinnare. De fullkomligen stekheta skåningarna knep bonuspoängen och levererade ett riktigt styrkebesked genom att sätta Täby på plats. 5-4 blev segersiffrorna efter ett straffavgörande - och Ellen Rasmussen stod på nytt för poäng.

Malmös stora offensiva pjäs hade gått poänglös i förlustmötet innan, men mot Täby blev det två mål och en assist. Rasmussen har nu 13 poäng på sina sex senaste matcher, där hela fem har slutat med vinst för Malmö. Skåningarna lyfter i tabellen och har greppet om den åttonde och sista kvartsfinalplatsen.

Längre upp återfanns KAIS Mora, närmare bestämt som serieledare. Den platsen övertogs förra helgen då Pixbo Wallenstam sänktes via 6-2, bland annat efter tre assist från Anna Wijk. Resultat tog Mora förbi "Rävarna" och upp på förstaplats i SSL, med två poäng ner till närmast jagande lag. Den färska serieledaren har i skrivande stund två raka vinster i bagaget.