Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 4 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Hemma
Göteborg
GOT
Borta
Jönköping
JIK

Glad och Svensson fixade tre poäng till Jönköping

17 februari 2019 16:45
SSL Dam

Efter två målsnåla perioder kunde Jönköping se till att åka hem med tre poäng från Göteborg efter en desto mer målrik tredje period. Matchen slutade 2-5 till smålänningarna och Felicia Glad och Ellen Svensson fortsätter att leverera - idag blev det sammanlagt fem poäng.


Resultatet:

Göteborg - Jönköping 2-5 (0-1, 0-0, 2-4)

Mål Göteborg: Linnie Ahlberg, Alice Bengtsson

Mål Jönköping: Felicia Glad 2, Ellen Svensson, Cajsa Elm, Moa Jakobsson

Rubrikerna:

– Efter två jämna perioder var det gästande Jönköping som hade ledningen med 0-1 inför den sista akten. Det blev desto mer målrikt de sista tjugo minuterna men där Felicia Glad och Ellen Svensson kunde se till att smålänningarna åkte hem med tre nya poäng.

– Jönköpings poängdrottningar Felicia Glad och Ellen Svensson svarade idag för fem poäng tillsammans. Glad noterades för två mål och en assist och Svensson för ett mål och en assist.

– Göteborgs Alice Bengtsson hade inför dagen drabbning noterats för fem mål och sju assist på 19 matcher - idag gjorde hon ett mål och en assist.

– Göteborg är nu nere under nedflyttningsstrecket efter att Warberg gått om tidigare under söndagen, men det är bara två poäng upp till Sirius på en tionde plats. Jönköping har nu 32 inspelade poäng och tio poäng ned till Malmö som jagar en sista slutspelsplats.