Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Dalen
DAL
Borta
Jönköping
JIK

Viktig streckstrid - Dalen gör upp med JIK

12 januari 2018 15:00
Matchguide

Fyra poäng och ett slutspelsstreck skiljer dem åt på förhand. När Dalen tar emot Jönköping jagar Umeålaget inte bara säsongens första hemmavinst utan även kontakt i tabellen.


Dalen - Jönköping

Lördag 16:00 Umeå Energi Arena

Fem senaste Dalen: F, F, V, F, F

Fam senaste Jönköping: F, V, F, F, F

Väntan på den första triumfen i Umeå Energi Arena går vidare för Dalen. Det mycket hemmasvaga laget har ändå haft sina ljusglimtar i bortaspelet, något som gett tolv poäng under säsongens gång. Det i sin tur placerar Dalen på elfteplats, nära nedflyttningsstrecket men samtidigt med slutspel inom räckhåll.

För bara fyra poäng ovanför slår sig Jönköping in som tabellåtta. Nykomlingen är dock inne i en svagare period på säsongen resultatmässigt, även om förlustraden på fem matcher bröts i omstarten. 4-3-segern över Telge följdes dessvärre upp av en poänglösa bortaresa till Gotland och Endre föregående helg.

Det betyder att JIK har en vinst sett till de sju senaste matcherna. Snäppet vassare är Dalen, som under samma tid landat två segrar. Trots allt är det ändå två lag med vacklande form som nu gör upp om mycket poäng i kampen runt strecken. Vid en återblick till höstens möte kan Jönköping sträcka på sig, nykomlingen vann då över Dalen i förlängning.