Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Telge
TSIBK

Telge jagar ny vinst - måste stoppa Eriksson

19 januari 2018 15:00
Matchguide

I höstas visade Jessika Eriksson vägen när Karlstad besegrade Telge. Efter en poänglös match vill Eriksson nu studsa tillbaka, samtidigt som Telge har chans på sin andra raka vinst.


Karlstad - Telge

Lördag 16:00 Colorama Arena

Fem senaste Karlstad: F, F, F, V, F

Fem senaste Telge: V, F, F, F, F

Det har varit snålt med vinster för Telge den här säsongen - och extra tungt har det gått på hemmabanan. Men förra helgen fick nykomlingen till sist fira för första gången i Västergård Arena. Nyckelfighten mot Warberg vanns med 8-7, tre blytunga poäng som lyfter Telge närmare säker mark.

En av de mest framträdande spelarna var Caroline Rosenberg, som svarade för två mål och en assist. Rosenbergs och Telges tre poäng betyder att Södertäljegänget nu bara har en pinne upp till Warberg på andra sidan nedflyttningsstrecket.

Ett annat lag som slåss där är Karlstad, visserligen med några fler vinster på meritlistan. Värmlänningarna har en svag form, men visade styrka senast genom att hämta hem en poäng från bortamötet med serieledande Pixbo (4-5 e.förl.). Noterbart i förlustmötet där var att Jessika Eriksson gick poänglös för blott tredje gången den här säsongen. Eriksson var annars en avgörande faktor när Karlstad bortaslog Telge i omgång fyra, då genom att stå för tre poäng.