Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 4 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Hemma
Mora
MORA
Borta
Endre
END

Ska Mora behålla förstaplatsen?

2 mars 2018 15:00
Matchguide

Med fyra matcher kvar av grundserien är det fortsatt KAIS Mora som belägrar förstaplatsen med ett försprång på två poäng. På lördagen tar man emot Endre hemma i Unihoc Arena - ett Endre som i sin tur jagar en hemmaplansfördel till det stundande kvartsfinalsspelet.


Mora - Endre

Lördag 15:30 Unihoc Arena

Fem senaste Mora: V, V, V, V, F

Fem senaste Endre: V, F, F, F, F

Mora plockade sin fjärde raka seger när man gästade Telge senast. Den fina formen har gjort att dalalaget fortsatt belägrar topplatsen i SSL men har samtidigt ett flåsande Pixbo att se upp för två poäng bakom. Lördagens gäster i Unihoc Arena är Endre som senast lagen möttes vann ett stekhett och jämnt möte på Gotland. Matchen slutade 4-3 efter förlängning där Anna Moberg klev fram och blev stor hjälte när hon fixade bonuspoängen för hemmalaget. Ska dalalaget revanschera sig och behålla sin förstaplats?

För Endres del bröts en tung förlustsvit senast. Laget, som ledde serien och tycktes länge vara oslagbara i början av säsongen, hade förlorat fyra matcher i följd innan man tog emot tabellgrannen Täby förra helgen. Där kom till slut trendbrottet som också innebar att man klev förbi stockholmslaget efter att ha vunnit matchen med 5-3. Tredjeplatsen är i teorin möjlig att nå för gotlänningarna, men då krävs det att man tar minst elva av de återstående tolv poängen samtidigt som IKSU förlorar samtliga av sina matcher. Istället får laget sikta på att behålla sin fjärdeplats för att få en hemmafördel i det stundande kvartsfinalspelet.