Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 4 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher

Örebro landar tungt nyförvärv

5 augusti 2017 15:40
SSL silly herr

Nykomlingen Örebro innebandy fortsätter att sätta färg på sin trupp. Nu meddelar klubben att de fått signaturen från en sannerligen erfaren spelare.


Joel Kanebjörk är klar för Örebro innebandy. Han är mest känd för sin tid i Storvreta, där han kommer ifrån senast men har också haft en treårig sejour i AIK. Kanebjörk har tre SM-guld samt ett Champions cup-guld med Storvreta och 79 A-landslagskamper för Sverige med två VM-guld och två VM-silver.

– Örebro har specifika sportsliga utmaningar som är motiverande. Vi har även hittat en tilltalande helhet vilket varit viktigt för mig, säger Kanebjörk om varför det blev just Örebro.

Örebros nya tränare Gabriel Brandberg är förstås lyrisk över värvningen:

– Jag blir glad och stolt att vi i Örebro Innebandy kan knyta till oss en sån meriterad spelare som Joel Kanebjörk. Också kul att Joel visat stort intresse och engagemang redan från första kontakt, för att sen bestämt sig för att vilja vara med på den nya resa som Örebro har startat i och med avancemanget till SSL. Jag är övertygad om att Joel kommer bli en tillgång för hela föreningen genom sitt sätt att vara både på och utanför innebandyplanen.

Läs hela nyheten på Örebros hemsida.