Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Dalen
DAL
Borta
Falun
FAL

Kniven mot strupen för Dalen - Falun siktar mot semifinal

22 mars 2018 11:30
SSL-slutspelet

Trots tre riktigt bra genomförda matcher av Dalen i kvartsfinalserien mot Falun, så är ställningen 3-0 i matcher för Falun. Gästerna har nu chansen att skicka Dalen på semester, men hemmalaget vill förlänga säsongen.


Dalen - Falun

Torsdag 18.30 Umeå Energi Arena

Ställningen i matchserien: 3-0 i matcher till Falun.

Det har varit tre täta matcher vi fått skåda i kvartsfinalserien mellan Falun och Dalen. Falun har visat varför man slutade i toppen av tabellen och har dragit det längsta strået i samtliga matcher.

Senast så blev det seger med 9-8 för Falun i en sprakande match, och för tredje gången i rad var det i slutperioden som Falun fixade segern. I samtliga tre matcher har Dalen antingen haft likaläge eller haft ledningen i den tredje perioden, men varje gång har Falun lyckats reda ut stormen och segra.

Det har satt Dalen i det jobbigaste av lägen i kvartsfinalserien där det nu krävs fyra raka segrar för att kunna få Falun på fall. En förlust till - och säsongen är över.

Det är något man inte vill ska hända under torsdagskvällen då Umeå Energi Arena åter öppnar portarna, och hemmalaget vill säkerligen visa sin hemmapublik vad man går för.

Frågan är om man kan prestera sin bästa innebandy med kniven mot strupen, eller om Falun kan stå för ännu en seger och göra rent hus i kvartsfinalen med seger i fyra raka matcher?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Dalen-Falun via SSL Play.