11 Apr 2 matcher
Idag 1 match

Mullsjö satte stopp för succélaget

11 oktober 2017 21:03

Helsingborg gästade ikväll Mullsjö med tre raka vinster i bagaget. Mullsjö såg dock till att skånelaget fick åka hem utan poäng efter en stark vändning i andra perioden.

Mullsjö-Helsingborg 9-5 (0-2,3-1,6-2)

Mål Mullsjö: Rikard Eriksson 2, Anton Vestlund, David Gillek, Isaac Rosén, Kim Ganevik, Daniel Gidske, Tobias Utterberg, Emil Kihlblom

Mål Helsingborg: Daniel Sebek 2, Jonathan Nilsson, Linus Nordgren, Mika Kohonen

Helsingborg öppnade matchen på bästa möjliga vis och visade Mullsjö att man bestämt sig för att åka hem med tre färska pinnar. Matchen var bara drygt en minut gammal när Daniel Sebek sköt ledningsmålet för gästerna. Innan den första perioden var slut hade Jonathan Nilsson utökat ledningen till 2-0.

Men hemmalaget visade i den andra perioden att det inte skulle bli en lätt uppgift för Helsingborg. Mullsjö krigade på ordentligt och bara sju minuter in i den andra perioden stod det plötsligt 3-2. Daniel Sebek kunde sedan se till att det var lika inför den sista perioden.

Mullsjö storspelade sedan i den sista perioden där siffrorna rann iväg. På drygt sex minuter i den sista perioden gjordes sammanlagt sju mål, fem av dem stod hemmalaget för. Mullsjö bröt därmed sin förlustsvit på två raka matcher samtidigt som gästerna fick åka hem poänglösa för första gången den här säsongen.