Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Hemma
Höllviken
HIBF
Borta
Falun
FAL

Skyttekungarnas kamp när Falun gästar Höllviken

2 mars 2018 15:00
Matchguide

Höllviken har redan säkrat ett nytt SSL-kontrakt till nästa säsong. Gästande Falun är klara för slutspel och har i stort sett säkrat andraplatsen. Dalalaget har sex poäng upp till Storvreta som har en betydligt bättre målskillnad.


Höllviken - Falun

Söndag 16:00 Halörhallen

Fem senaste Höllviken: V, F, V, F, F

Fem senaste Falun: F, F, V, V, V

Höllviken har redan säkrat sitt SSL-kontrakt till nästkommande säsong och tar nu emot ett revanschsuget Falun. Dalalaget kommer nämligen med två raka förluster och har sex poäng upp till Storvreta på förstaplatsen, och det är bara sex poäng kvar att spela om. Det ska mycket till om Falun ska ta serieledningen ifrån Storvreta, då uppsalalaget i nuläget har en målskillnad på 102 och Falun 68.

Hemmalaget har Pontus Karlson Martell i högform, och 27-åringen svarade för fem av Höllvikens åtta mål mot AIK senast. Hur många mål gör han på söndag?

Senast Höllviken och Falun drabbades samman vann dalalaget med 11-6. Då svarade Alexander Galante Carlström för fyra mål och två assist. Galante Carlström har sedan återkomsten från skada inte kommit upp i samma poängproduktion som innan då han bara gick poänglös i en match. Nu har 29-åringen gått utan varesig mål eller assist i fyra av åtta matcher. Men i de matcher forwarden har noterats för poäng har han gjort det rejält med bland annat två hattrick, två mål och tre assist mot AIK den 24 januari.

Galante Carlström ligger tvåa i skytteligan med 36 mål, Karlson Martell har gjort 35 mål. Skyttekungarnas kamp under söndagen med andra ord, vem vinner den kampen?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Höllviken-Falun via SSL Play.