Lördag
17 Feb 6 matcher
Söndag
18 Feb 8 matcher
Torsdag
22 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 5 matcher
Söndag
25 Feb 8 matcher
Tisdag
27 Feb 2 matcher

Stjärnan förlänger med Linköping IBK

17 juli 2017 06:54
SSL Silly Herr

Under söndagen gick Linköping ut med att deras stora stjärna, Matej Jendrisak, väljer att förlänga med klubben. I en sändning av LIBK TV skriver 28-åringen på ett treårskontrakt med klubben.


Matej Jendrisak har fört sitt Linköping till två SM-finaler och flera gånger hamnat på topplistorna över världens bästa innebandyspelare. Förra året utsågs han till Superligans bäste center och tog plats i VM turneringens All-star team.

Få spelare har fler utmärkelser och den tjeckiske centertanken har varit själva motorn i Linköpings spel sedan han kom till klubben 2014. Under söndagen i ett avsnitt av LIBK TV kan man se Matej Jendrisak skriva på ett nytt treårskontrakt med klubben.

– Vi har pratat om det länge och jag är glad att det är klart nu. Jag ser fram emot de kommande tre åren här i Linköping, så det känns bra, säger centern till LIBK TV.

Det är många saker som spelar in varför han väljer att förlänga men en av de viktigaste delarna är att 28-åringen och hans flickvän trivs bra i Linköping.

– Jag gillar staden, människorna och atmosfären, speciellt under slutspelen har det varit fantastiskt! Jag tycker det är roligt att vara här, avslutar Matej Jendrisak.

Se fler kommentarer och nya tränaren Andreas Harnesks tankar om den tjeckiske centern på LIBK TV