Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Örebro
ORE

Jönköping mot Örebro - nykomlingarna vill återfinna segerspåret

15 februari 2018 11:30
Matchguide

Förluster för båda lagen senast - nu siktar Jönköping och Örebro på att resa sig. Duon har fina formkurvor och fightas för slutspel respektive nytt kontrakt när de drabbar samman i Jönköpings Idrottshus.


Jönköping - Örebro

Torsdag 19:00 Jönköpings Idrottshus

Fem senaste Jönköping: F, F, V, V, V

Fem senaste Örebro: F, V, V, F, F

Jönköping stod för en stark resa genom det matchtäta januari. Efter två inledande förluster, där det blev poäng i den ena, reste sig laget från nyårssmällen och radade upp fyra raka segrar. Därefter har det visserligen blivit dubbla nederlag, men vinststreaken däremellan innebar viktiga poäng.

JIK har nu lyft långt från nedflyttningsstrecket, som är hela elva poäng bort. Samtidigt har nykomlingen rejäl kontakt med lagen på slutspelsplats och blicken är fäst på tabellåttan Helsingborg - endast fyra pinnar före.

För Örebros del finns också det teoretiska hoppet om kvartsfinal, men fokus ligger vid att hålla undan nedåt i tabellen. Närkingarna, precis som JIK nya i SSL till den här säsongen, håller nästjumbon AIK på en fem poäng stor marginal bakom sig. Närmast kommer Örebro från en förlängningsförlust (4-5) hemma mot Helsingborg. Innan dess hade dock laget slagit till med raka vinster och formen är fin - sju poäng av de nio senast möjliga.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Jönköping-Örebro via SSL Play.