Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
AIK
AIK
Borta
Linköping
LIBK

AIK vänder hem - tar emot Linköping

14 februari 2018 11:30
Matchguide

Efter fyra raka bortamatcher vänder nu nästjumbon AIK hem till Solnahallen. Den dystra förlustsviten ska brytas när Linköping kommer på besök - ett Linköping som vill säkra en plats i kommande slutspel.


AIK - Linköping

Onsdag 19:00 Solnhallen

Fem senaste AIK: F, F, F, F, V

Fem senaste Linköping: F, V, F, V, V

SSL:s nästjumbo AIK har varit på en fyra matcher lång bortaturné. Efter att ha segrat för första gången på sex matcher hemma mot Örebro den 18:e januari, vann laget tillbaka en gnutta självförtroende inför den tuffa bortautmaningen - men det hela slutade istället med förlust i varje match.

Senast var det i Växjö man föll i en fight där dock Patrik Hagberg visade fin form. Ett mål och tre assist noterades 33-åringen för i en match som slutade 8-5 i smålänningarnas favör. Nu är AIK tillbaka i Solnahallen i hopp om att få kontakt med ovanliggande konkurrenter när slutspelsplacerade Linköping kommer på besök. Ett Linköping man föll mot med 9-3 senast.

Tabellsexan Linköping gästade ett kokande Umeå Energi Arena i söndags. Över 2000 åskådare såg Dalen vinna med uddamålet i en rafflande kamp som västerbottningarna till slut kunde vinna med 5-4. Östgötarnas resultat har pendlat den senaste tiden men med sex matcher kvar av SSL:s grundserie ligger man i ett bra läge för att befästa sin slutspelsplats och har dessutom häng på de ovanliggande topplagen. Ska Linköping reprisera senaste segern över AIK?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ AIK-Linköping via SSL Play.