Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Telge
TSIBK
Borta
Jönköping
JIK

Telge söker första hemmavinsten i nykomlingsmötet

4 januari 2018 11:30
Matchguide

En hel höst spelad - men fortfarande utan någon hemmaseger. Telge hoppas bryta den dystra trenden när laget startar SSL:s andra halva mot formsvaga Jönköping.


Telge - Jönköping

Torsdag 19:00 Västergård Arena

Fem senaste Telge: F, V, F, F, F

Fem senaste Jönköping: F, F, F, F, F

De är nykomlingarna som tagit sig an SSL på två vitt skilda vis. Telge och Jönköping klev i september båda in i högstaligan och gjorde redan i premiären upp i en match som satte tonen för duons respektive säsongsstart. Hemma i Idrottshuset vann JIK med 8-4, något som blev starten på en fantastisk höst vid Vätterns södra strand.

Efter åtta omgångar hade Jönköping redan samlat på sig fem vinster och slogs då över slutspelsstrecket. Därifrån har formen helt rasat för JIK, som med fem raka förluster tappat rejält. Inför den andra seriehalvan skiljer det istället bara fyra poäng ner till nedflyttning.

Ytterligare en poäng ner återfinns Telge, sist i SSL-tabellen med två vinster i bagaget. Båda har kommit på bortaplan och hemmaspelet har inte alls klickat för Södertäljelaget. Telge har ändå stärkt upp truppen under julledigheten och lockat hem Sofie Karlsson från Täby. Frälser hemvändaren sitt lag i nykomlingsmötet?