Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Malmö
MAL
Borta
IKSU
IKSU

Har Malmö hämtat sig till rond två?

24 mars 2018 10:00
SSL-slutspelet

Malmö höll jämna steg med IKSU i en period i den första kvartsfinalmatchen. Nu ska Malmö hålla stången matchen ut och ta revansch i returen på hemmaplan.


Malmö - IKSU

Lördag 16:00 Baltiska Hallen

Ställningen i matchserien: 1-0 i matcher till IKSU

Det var en jämn första period när Malmö besökte IKSU och Umeå under onsdagen. Efter de första 20 minuterna hade hemmalaget ledningen med 3-2. I de resterande två perioderna var det sedan IKSU för hela slanten mycket tack vare att Malmö drog på sig utvisning efter utvisning. IKSU vann till slut matchen med 12-3 där fyra av målen kom i numerärt överläge, och tre av dem svarade Sofia Joelsson för. Två andra spelare i IKSU som visade framfötterna var Amanda Delgado Johansson som svarade för fem poäng i form av två mål och tre assist, även Cornelia Fjellstedt svarade för fem poäng - ett mål och fyra assist.

Malmö ska nu försöka ta revansch och hålla huvudet kallt när IKSU kommer på besök i rond två i Baltiska Hallen, spelar Malmö som i den första perioden senast så finns chansen att ta IKSU ner till Malmö för ett fjärde möte. Något skåningarna räknar med, berättade Ellen Rasmussen tidigare till SSL.se.