Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Mora
MORA

Pressen på Mora - seger tar Täby till final

13 april 2018 11:30
SSL-slutspelet

Den magiska vändningen senast har satt Täby i en drömsits. Ikväll kan stockholmarna nå sin första SM-final - det enda som skiljer är en ny vinst över ett desperat KAIS Mora.


Täby - KAIS Mora

Fredag 18:30 Tibblehallen

Seriesegraren är i brygga. Med semifinalserien tre matcher långt gången är det Täby och inte KAIS Mora som är i förarsätet. Detta tack vare två raka vinster för stockholmarna, som vänt underläge till ledning på två olika sätt.

För det är bara inte bara 0-1 i matcher som förvandlats till 2-1. Även i tisdagens möte stod Täby för en otrolig vändning på bortamark. Mora hade innan dess dragit ifrån till en tidig tremålsledning, framburna av en storpublik på 2500 åskådare.

Moa Tschöp gav Täby kontakt i upptakten av andra, men Moa Gustafssons 4-1 såg ut att punktera matchen inför slutperioden. Där rasade dock allt ihop för Mora. Täby skickade fyra bollar i nät och vann med 4-5, där segermålet gjordes av Julia Croneld fem minuter från slutet.

Segern var Täbys andra i följd i semifinalen som laget nu har övertaget i. Klubbens första SM-final genom tiderna är mycket nära. Ikväll kan historia skrivas i Tibblehallen, där KAIS Mora är piskat till vinst för att inte låta Täby knipa finalbiljetten.