Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
IKSU
IKSU
Borta
Pixbo
PIX

Upp till bevis Pixbo - möter mästarna borta

19 januari 2018 15:00
Matchguide

Pixbo Wallenstam har stormat genom SSL-säsongen med tolv raka segrar. Nu ska serieledaren sättas på riktigt prov - borta mot ett alltmer formstarkt IKSU.


IKSU - Pixbo Wallenstam

Lördag 16:00 IKSU Sportcenter

Fem senaste IKSU: V, V, V, F, V

Fem senaste Pixbo: V, V, V, V, V

Serieledningen är intakt för Pixbo, som bara fortsätter att rada upp vinster. Segerstreaken är nu uppe i tolv raka matcher, men förra helgen fick laget slita rejält. Hemmamötet med Karlstad gick till förlängning innan Lisa Andebratt kunde säkra två poäng med sitt 5-4.

Riktigt lika dramatiskt var det inte för IKSU, men Umeålagets vinst var desto mer imponerande. Hemma i norr slog IKSU tillbaka toppkonkurrenten Täby med siffrorna 7-3 i en stark insats. Segern var IKSU:s elfte sett till de tolv senaste omgångarna och den enda plumpen kom mot Rönnby innan jul.

Den stigande formen betyder att de brandgula spelarna hakar på i tabelltoppen, där Pixbo är kvar i förarsätet. Hela åtta poäng skiljer ner till IKSU på femteplatsen och Pixbo börjar att segla upp som favorit till att ta över SSL-tronen. Nu är det alltså upp till bevis, när utmanaren ställs mot det regerande mästarlaget. Ligans blickar riktas mot Umeå när IKSU mäter krafterna med Pixbo.