Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Dalentalang förlänger med klubben: "Vill fortsätta utvecklingen"

13 mars 2018 10:50
SSL Herr

Niclas Brohlin Ljung har den här säsongen slagit sig in i Dalens SSL-trupp och 20-åringen är där för att stanna - ända fram till 2021.


Efter ett flertal säsonger med IBF Dalen i Allsvenskan har Niclas Brohlin Ljung nu tagit klivet upp på högsta nivå. I IBK Dalens tröja har 20-åringen den här säsongen fått sitt definitiva genombrott. Med 22 spelade SSL-matcher är han nu etablerad i A-truppen, där Brohlin Ljung nu blir kvar på ett nyskrivet treårigt avtal.

– Under alla år inom föreningen så har jag trivts bra med lagen och föreningen, vilket har en stor del i detta beslut att skriva på ett nytt kontrakt. Jag känner att jag har tagit stora steg som innebandyspelare under de tre senaste säsongerna och jag vill fortsätta den utvecklingen i IBK Dalen, säger Niclas Brohlin Ljung i ett pressmeddelande.

– Jag ser en stor potential i laget med en blandning av unga och rutinerade spelare. Vi är ett härligt gäng med en bra sammanhållning.

Under sitt första SSL-år har det blivit ett mål och en assist från centerns klubblad. Den här veckan kliver Niclas Brohlin Ljung in i SM-slutspelet med Dalen, där laget ställs mot Falun i kvartsfinalspelet. Centerns nyskrivna kontrakt är något som gläder ledarstaben.

– Först och främst känns det väldigt roligt att Niclas väljer att fortsätta utvecklas tillsammans med oss i Dalen. Under dessa tre år tillsammans har jag lärt känna Niclas som en noggrann och ambitiös kille med såväl stort tålamod som ett stort hjärta. Jag upplever att han tagit steg i sin utveckling under varje säsong, och i år har han också visat att han klarar av att tillföra till laget på allvar även i hetluften i SSL, berömmer Dalens tränare Jonatan Brolin.