Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Harnesk tar över Storvreta: "Varit en dröm länge"

12 mars 2018 13:25
SSL Herr

Storvreta har presenterat sin nya tränare till nästa säsong och in på bänken kliver Andreas Harnesk. En tränare som så sent som förra våren vann SM-guld med IKSU.


På måndagen höll Storvreta sin planerade presskonferens där nästa säsongs tränarnamn skulle presenteras. Och precis som mycket av förhandssnacket kretsat kring blev det Andreas Harnesk som klev upp på scenen. 32-åringen har tecknat ett kontrakt som sträcker sig över två säsonger - fram till 2020.

– Känns fantastiskt bra! Storvreta har varit favoritklubben sen jag var liten. En vinnande kultur som det ska vara kul att vara med om, säger Andreas Harnesk i en videointervju med Storvretas hemsida.

– Jag har varit lyckligt lottad och många har hört av sig. Storvreta har varit som en dröm länge, det känns stort.

Harnesk avslutar den här veckan sitt uppdrag i Linköping, där han inledde säsongen med herrlaget innan han nyligen tog över damerna i jakten på ett nytt SSL-kontrakt. På just damsidan var tränarprofilen med om att fira SM-guld föregående vår, då Harnesk ledde IKSU genom en magisk säsong. Snart kliver han in i Storvretas prestigefyllda korridorer och tränaren är tydlig med vilken vision han har för storklubben.

– Jag tänker väl att jag ska försöka göra Storvreta till det mest offensiva laget någonsin. Vara jätteskickliga i anfallszonen och spela en kul innebandy, framtidens innebandy, berättar Harnesk.