TÄBY

IKSU väntar i final - nu avgörs motståndet

15 april 2018 10:00
SSL-slutspelet

Allt ställs på sin spets - det är nu det ska avgöras. Det står 2-2 i matcher mellan KAIS Mora och Täby när en finalbiljett till Globen står på spel i semifinalens sista rond.

KAIS Mora - Täby

Söndag 16:00 Unihoc Arena

Dryga minuten in i den andra perioden under fredagen hade Täby ledningen med 2-0 och såg ut att knipa den sista finalplatsen mot IKSU. KAIS Mora hade dock andra planer. När den andra perioden var slut hade gästerna reducerat, kvitterat och tagit ledningen. Täby hade sedan svårt att sätta sina chanser i den sista perioden - något som KAIS Mora inte hade några problem med alls, matchen slutade 8-2 till gästerna.

KAIS Mora lyckades under fredagen med något som inget lag i SSL gjort denna säsong, nämligen att få stopp på Moa Tschöp. 26-åringen har svarat för poäng i samtliga matcher denna säsong men gick poänglös i semifinal fyra. Kan dalalaget få stopp på Täbys vassaste vapen i den femte och sista semifinalen också? Eller kan Täby ta revansch från förra årets semifinal där stockholmarna åkte ut mot just KAIS Mora?