Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Hemma
Linköping
LIBK
Borta
Höllviken
HIBF

Linköping tar emot Höllviken - vem tar tredje raka?

28 september 2018 15:00
Matchguide

Det är två lag som hittat formen i inledningen av SSL 2018/2019 som möts under söndagen. Linköping, som dock startade med en storförlust mot Växjö, tar emot Höllviken som kommer med två raka vinster i ryggsäcken.


Matchen:

Linköping - Höllviken

Söndag 13:00 Linköpings Sporthall

Formen:

Linköping: V, V, F

Höllviken: V, V

Rubrikerna:

– Linköping fick en tuff start mot Växjö i premiären men spelade sedan upp sig och kommer med två raka vinster till söndagens möte. Först besegrades Jönköping med 8-4 och senast vann östgötarna över Mullsjö med 7-5.

– Linköpings Martin Karlsson svarade för tre av Linköpings sju mål mot Mullsjö, samtidigt som nyförvärvet Max Wahlgren svarat för mål i samtliga matcher för Linköping. Wahlgren har på säsongens tre första matcher svarat för tre mål och två assist.

– Höllviken går nu för tredje raka segern för säsongen när bussen går till Östergötland. Gästerna vann premiären mot nykomlingen Kalmarsund med 6-5 och besegrade senast Helsingborg med 6-4.

– Hemmalaget får se upp för Linus Bergström som svarade för tre mål och en assist i premiären. En annan spelare som svarade för en assist i samma match och som senast byggde på poängsviten med två mål och två assist är Johannes Wilhelmsson.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Linköping-Höllviken via SSL Play.