Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Malmö
MAL
Borta
Endre
END

Slutspelshoppet lever för Malmö

11 mars 2018 10:00
Matchguide

Två omgångar återstår och Malmö FBC har en poäng upp till slutspelsplats. Hoppet lever således i allra högsta grad för skåningarna, som på söndagen tar emot slutspelklara Endre vars sikte är inställt på att plocka en fjärdeplats i tabellen.


Malmö - Endre

Söndag 12:00 Kirsebergs Sporthall

Fem senaste Malmö: F, V, F, F, V

Fem senaste Endre: F, F, V, F, F

Med två omgångar kvar av damernas SSL kan fortfarande en hel del hända runt slutspelsstrecket. Liggandes en poäng bakom detsamma är Malmö som föll tungt i Jönköping senast. I samma omgång plockade IBK Dalen en poäng hemma mot Täby och befäste, om än bara en aning, åttondeplatsen - en placering skåningarna nu vill upp på. Motståndet i Kirsebergs Sporthall är gotländska Endre, som senast lagen möttes vann på övertid.

För tabellfemman Endre handlar det om att positionera sig på en fjärdeplats. En hemmaplansfördel står på spel och med två omgångar kvar är ovanliggande Täby inom räckhåll - samtidigt som gotlänningarna också kan sjunka ner till en sjätteplats som sämst. Till söndagens match i Malmö kommer man med en tung 3-4-förlust mot nästjumbon Telge i ryggen och är nu på jakt efter revansch.