Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Rönnby
RÖN
Borta
Mora
MORA

Heta duellen - sätter Mora stopp för Rönnby?

8 mars 2018 11:30
Matchguide

De sitter båda på varsin mäktig segerrad och visar upp storform inför slutspelet. Glödheta Rönnby går för sin sjätte raka vinst, men tvingas mäta krafterna med serieledande KAIS Mora.


Rönnby - KAIS Mora

Torsdag 19:00 Bombardier Arena

Fem senaste Rönnby: V, V, V, V, V

Fem senaste KAIS Mora: V, V, V, V, V

Det råder jakt på hemmaplansfördel till slutspelet för Rönnby. Västeråslaget har visat upp en hysterisk form på andra sidan VM-uppehållet, nu med fem raka vinster på meritlistan.

Något som dessutom lossnat lite extra är hemmaspelet. Fram till årsskiftet hade Rönnby endast vunnit två av sex matcher i Bombardier Arena - nu har laget fem raka triumfer i borgen. Helgen som gick slutade med en dramatisk vinst över Karlstad, där Linnéa Nilsson sköt avgörande 3-2 i förlängningen. Formtoppen ger sjätteplacerade Rönnby ordentlig kontakt uppåt och två poäng skiljer till fjärdeplatsen.

Allra längst upp i SSL-tabellen återfinns alltjämt KAIS Mora, som inte visar några som helst tecken på att släppa ifrån sig serieledningen. Förra vårens SM-finalist har precis som Rönnby en lång segersvit bakom sig, med ett riktigt styrkebesked närmast i bagaget. I lördagens hemmamöte med Endre sprang nämligen Mora ifrån till förkrossande 8-1. Radarparet Anna Wijk och Amanda Wall gjorde båda fyra poäng var i storsegern.