Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Sirius
SIR
Borta
Telge
TSIBK

Telge vill säkra SSL-kontraktet

16 mars 2018 15:00
Matchguide

Sirius blev under förra helgen klara för slutspel eftersom jagande Malmö och Dalen möts i den sista omgången. Uppsalalaget ställs mot ett revanschsuget Telge - som är på jakt efter ett SSL-kontrakt till nästa säsong.


Sirius - Telge

Lördag 15.40 IFU Arena

Fem senaste Sirius: V, F, V, F, F

Fem senaste Telge: F, V, F, F, F

Sirius tog en viktig bortaseger mot Karlstad senast. Uppsalalaget vann med 6-2 och kunde på så sätt försvara sin slutspelsplats. Sirius ligger just nu sjua med 33 inspelade poäng, bakom ligger Dalen med 31 poäng och Malmö med 30 poäng. I och med att de båda lagen möts i den sista omgången är Sirius klara för slutspel, och Uppsalalaget ska nu fila på slutspelsformen när Telge kommer på besök - ett Telge som spelar för att säkra ett nytt kontrakt till nästa säsong.

Nykomlingarna har tre poäng upp till Jönköping som har en bättre målskillnad på -6. Telge förlorade senast mot Dalen med 5-0 men besegrade dessförinnan Endre med 4-3 efter en längre förslustsvit på fem raka matcher.

Räkna med ett revanschsuget Telge, som efter att ha gått mållösa senast dessutom förlorat det tidigare mötet mot Sirius denna säsong med uddamålet. Det kommer det bli en rafflande kamp i IFU Arena under lördagen.