Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Malmö
MAL

Streckdramatik väntar i Jönköping

9 mars 2018 11:30
Matchguide

Vi går in i slutskedet av SSL och hemmalaget Jönköping slåss för att undvika nedflyttning. Nu väntar ett hemmamöte med Malmö - som i sin tur slåss för en slutspelsplats.


Jönköping - Malmö

Fredag 19:00 Jönköpings Idrottshus

Fem senaste Jönköping: F, F, F, V, F

Fem senaste Malmö: V, F, F, V, F

Det är med en sviktande formkurva som hemmalaget kommer till spel. Tre raka förluster har det blivit och det har gjort att chansen på att säkra nytt SSL-kontrakt fortsatt inte har rotts i hamn.

Nu vill det till att man snabbt vänder den nedåtgående formkurvan då Telge skuggar Jönköping i tabellen, tre poäng bakom. Under fredagskvällen är det magentafärgade Malmö som intar Jönköpings Idrottshus, och gästerna från Skåne lär ge hemmalaget en rejäl match.

Malmö har nämligen också massor att spela för då man just nu är precis utanför slutspelstrecket - men man ligger på samma poäng som åttondeplacerade Dalen. Minsta lilla poäng är alltså av största vikt för Malmö just nu.

Ett Malmö som dessutom har en stekhet Ellen Rasmussen i laget. Rasmussen fortsätter att leverera och var tungan på vågen för Malmö i segern i den senaste omgången.