Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Stekhete Nilsson fixade segern för Helsingborg

15 oktober 2017 19:25
SSL Herr

Efter förlusten mot Mullsjö studsade Helsingborg tillbaka mot Linköping - och det med en viss Jonathan Nilsson i spetsen. Centern stod för imponerande 4 mål och 1 assist i 7-4-segern i Linköpings Sporthall, vilket innebär att skåningarna hakar på i toppen av SSL-tabellen.


Linköping-Helsingborg 4-7

Mål Linköping: Matej Jendrisak, Fredrik Nyholm, Johannes Jokinen 2

Mål Helsingborg: Jonathan Nilsson 4, Daniel Sebek, Jonathan Skoglösa, Andreas Lindholm

Helsingborg inkasserade sin fjärde seger för säsongen när man gästade Linköping på söndagskvällen. Det var dock östgötarna som tog tag i taktpinnen och dominerade den första perioden - i vilken man också fick in ett mål via Fredrik Nyholm.

Två minuter in i den andra perioden kvitterade gästande Helsingborg genom Jonathan Skoglösa men efter det skulle hemmalagets duo i Johannes Jokinen och Matej Jendrisak se till att Linköping gick upp till en 3-1-ledning. Inom loppet av några minuter tände dock skånelaget till och kunde vända på tillställningen genom Andreas Lindholm och Jonathan Nilsson - och det var bortalaget som hade ledningen efter 40 spelade minuter.

Jonathan Nilsson var mannen på allas läppar i Linköping under söndagen, när han satte ytterligare två mål i kassen bakom Jonas Gustafsson. Totalt blev det fyra mål och en assist för centern som därmed placerar sig i toppen av poängligan i SSL. Helsingborg vann till slut matchen med 7-4 vilket i skrivande stund innebär att man är serieledare efter fem spelade matcher.